diy · recept

Gyönyörű dolog a befőzés

Pár éve minket is megszállt a befőzési, lekvár eltevési láz. A klasszikusokon kívül mostanra már van pár izgalmas párosítás a tarsolyunkban. Az évi díjnyertes szerintem ez a levendulás baracklekvár lesz. Az alapötletet Tücsökbogár adta, mi kevesebb cukorral készítettük (1 kg gyümölcsre vetítve mi 30 dkg-t adtunk csak hozzá), és kevesebb levendulával, de így is nagyon intenzív lett az íze. Próbáljátok ki!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s