dekoráció · diy · meghívó

Nespresso kapszulás karácsonyi kártya

Csilli-villi gyönyörű, sok-sok ragyogó színben pompázó kapszula… Az újrahasznosítás (igen, igen, már megint ;)) jegyében nem volt szívem megválni tőlük, mert tudtam, hogy eljön a pillanat, amikor valami másban születhetnek újjá. A Nespresso kapszulákból karácsonyi lap készült.
Szükségünk lesz 6 db hangulatos színű kapszulára, gumikalapácsra, kartonra, pauszra, ragasztó pisztolyra, egy darabka szalagra, és a Masni Magazin Karácsonyi számában bemutatott csipke borítékra.
Kíváló feles energia, düh, szomorúság stb. levezetés: gumikalapáccsal lapítsuk ki a kapszulákat. Ütés közben vigyázzunk az ujjainkra, és ügyeljünk arra, hogy a kapszula szépen nyomódjon össze!
Ragasztó pisztollyal ragasszuk fel a kartonlapra a kapszula korongokat.
A lap úgy fog összeállni, hogy egy, a kartonlappal megegyező méretű pauszt helyezünk a karton mögé. Erre a pauszra nyomtathatunk, írhatunk kedves karácsonyi szöveget.
Egy lyukasztóval ügyelve, hogy jó helyen legyen, lyukasszunk két lyukat a karton-pausz párosra. Fűzzük át rajta a szalagunkat, így egymáshoz kötjük az első karton és a hátsó pausz lapot, illetve “csúcsdíszt” rakunk a kapszula karácsonyfánkra.
Csipkeborítékba téve gyönyörű perceket szerezhetünk a címzettnek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s