diy · szabásminta · táska

Ebédszállítás – stílusosan

Személy szerint én, szeretek ebédet vinni. Még akkor is, ha ez tervezést igényel, meg nem utolsó sorban főzést is. Eddig szatyor volt. De ebből elég lett. Miért ne lehetne stílusosan ebédet vinni magunkkal? Ráadásul, fóliával bélelt táskában, így pár csepp leves, vagy szaft nem probléma, könnyen kitörölhető minden folt.

Az ebédhordó táska munkamenet leírása megegyezik a Masni Magazin 5. számában bemutatott kislány táska munkamenet leírásával! Kattints ide, és olvashatod is!

Ehhez a táskához szükséges anyagmennyiség:
2 db 40×50 cm-es külső anyag
2 db 40×50 cm-es fólia (átlátszó viaszos vászon, pl. ilyen)
2 db 40×50 cm-es bélésanyag
4 db 7×40 cm külső anyag fülnek

Mielőtt nekiállnál megvarrni a táskát, varrd meg a füleket, és helyezd a 40×50 cm-es külső anyagok felső harmadába, de ne a tetejére, mert a táska tetejét be fogjuk hajtani a végén!

A füleket színnel egymásra varrd össze 3 oldalon, fordítsd ki, majd mind a 4 oldalán tűzd végig, hogy szép legyen. Helyezd a felső harmadba, gombostűzd és varrj fel mindkét külső anyag szín oldalra 1-1 fület.
Ennek a táskának az alján nagyobb behajtást kell készíteni a dobozok miatt, így ne 5-5, hanem 12-12 cm-t mérj a középvonaltól!
A táska bélése most nem sima textil anyag, hanem textil ÉS fólia. Két réteg textil közé fektesd a két réteg fóliát, így dolgozz vele. Az alját hagyd nyitva, ahogy a magazinban is látod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s