ajándék · dekoráció · diy · otthonra

Hatalmas szívünk van – papírból!

Lehet szeretni, meg nem, lehet tudomást venni róla, meg nem, de akkor is van. Mármint Valentin nap. Ezen a héten olyan bejegyzésekkel készülünk, amiket fel lehet fogni így is, meg úgy is. Mármint úgy, hogy Valentin napiak, meg úgy is, hogy csak egyszerűen szívecskések :).

A tél még mindig itt topog a lábtörlőn, mi lenne, ha mutatnánk neki valami egyedien kedveset? Egy gyönyörű papírszívvel is díszíthetnénk ajtónkat, egy igazán hatalmassal!

Amire szükséged lesz:
a letölthető sablonunkra, melyet két grafikával készítettünk el Nektek – katt a feliratokra a pdf-ekért
(Édes otthon és LOVE),
csomagoló papír, indigó, akrilfesték, raffia, szalag, ecset, toll, ceruza, olló,
ragasztópisztoly, újságból gyúrt papírgalacsinok.
Nekünk tekercsben volt a csomagolópapírunk, így egész szélességében felrajzoltunk 2 nagy szívet. Ha ívben veszed, akkor rajzolj 2 db 70 cm magas szívet, és vágd is ki.
 
Az egyik kivágott szív szín oldalára helyezzük rá az indigót, majd a kinyomtatott sablont, és vigyük át a feliratot a csomagolópapírra.
Fessük ki a szöveget, és fessünk “varrást” a szív szélére.
FONTOS! Ha nem zárt lépcsőházban használjuk a kopogtatónkat, akkor bőven, egész felületre felvitt dekupázs ragasztóval ellenállóbbá tehetjük a papír szívünket. Orkánnak, és özönvíznek így sem fog ellenállni, de pár csepp eső nem lesz probléma!
Ragasszuk össze a szív elejét ás hátát, felül hagyjuk nyitva. Ragasztás után kozmetikázzuk a széleket, hogy mindenhol szépen egyformák legyenek.
A szív tetején nyitva hagyott résen keresztül, tömjük meg a szívet papírgalacsinokkal. Ha készen vagyunk, ragasszuk össze a résnél is az elejét és a hátulját.
Lyukasszuk ki a szív tetejét két oldalt 1-1 lyukkal.
Sodorjuk össze a raffiát a szalaggal, és fűzzük át a lyukakon. Csomózzuk meg, és ragasztópisztollyal rögzítsük a csomókat. Díszíthetjük plusz csinos masnikkal a szívünket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s