diy · otthonra

Edényalátét a kertből

A mostani tavaszi időjárásban nem fog gondot okozni pár bot összegyűjtése. De kisfiús anyukáknak elég, ha kilépnek az ajtó elé, és behoznak párat a múlt heti zsákmányból :). A mostani alátét elkészítése először nyáron jutott az eszembe, akkor épp tutaj készült a faágakból, de most amolyan félkész tutaj vonalon maradtam: edényalátét született a botokból. Mielőtt többen a fejükhöz kapnának, hogy hogyan lehet fából edényalátétet készíteni, mert a fa éghető, kérek mindenkit, hogy őrizze meg lelki nyugalmát. A fa magában 400 fok körül gyúl meg magától. 400 fokot pedig háztartásban ritkán állítunk elő, így az alátét teljesen biztonságos. A pontos munkamenet leírást a nlcafé Otthon rovatában olvashatjátok!

edenyalatet

 

Még több újrahasznosított ötletért kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s