recept · tipp

Heti tipp: mihez kezdjünk a pucér citromokkal és narancsokkal

Biztos volt már Veletek is úgy, hogy sütöttetek-főztetek valamit, és a recept annyit írt, hogy kell két reszelt citrom héja. Oké, lereszeltük a citromot, majd tanácstalanul visszatettük a citromot a hűtőbe, és egy hét múlva kidobtuk. Nem ittunk teát, nem voltunk betegek, nem kellett semmihez. Hát íme egy ötlet, hogy mit tegyünk a pucér citrusokkal: facsarjuk ki, fagyasszuk le, és ha eljön a limonádészezon, hasznosítjuk!

IMG_1762-001

Facsarjuk ki, a magokat lehetőleg távolítsuk el.

IMG_1778-001

Töltsük jégkocka készítőbe, és mehet a fagyasztóba.

IMG_1771-001

Gyere olvass még több tippet tőlünk:

– Heti tipp: raktározz be reszelt citrom- és narancshéjból!

– Heti tippünk: jó-e még a tojás?

– Heti tippünk: banán tárolása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s