recept · tipp · Uncategorized

Tipp: mihez kezdjünk a tojásfehérjékkel

Tojás, tojás, te univerzális tojás. Kellhet reggel, délben, este, de van, hogy csak a fehérjére vagy csak a sárgájára van szükség. Ki dobni pedig kár a felét! Ha csak tojás sárgájára van szükség (mint pl. a mákos gubánál), akkor fagyasszuk le bátran a fehérjét, legközelebbi majonéz készítéskor igen jól fog jönni!

IMG_2758-001

 

Tegyél egy darab folpackot egy csészébe vagy pohárba! Ebbe engedd bele a fehérjét. Óvatosan csavard össze a tetejét, és rögzítsd. Mehet a fagyasztóba! El ne felejtsd feliratozni! 🙂

_MG_1968-001

Írd meg nekünk, hogy Te nálad mikor marad meg a tojásfehérje! Kíváncsiak vagyunk! 🙂

Gyere, olvass még több tippet:

– Heti tippünk: banán tárolása

– Heti tippünk: 10 módja a nyakkendő megkötésének

– Heti tipp: így nem csúszik be a fakanál a lábosba

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s