ajándék · diy · otthonra

Melyik (a) nyitja?

Korábban egyszer már írtam egy kulcs dekorálós bejegyzést, melyben a sok-sok egyforma, vagy legalábbis nagyon hasonló kulcsokat igyekeztem megkülönböztethetővé tenni. Akkor körömlakkal vágtam bele. A lakk mostanra megkopott, így más megoldás után néztem. Nem kellett messze mennem, egészen a laptop mellett tornyosuló dekortapasz toronyig kalandoztam.

dekortapasz_kulcs_1Amire szükséged lesz: kulcsok, dekortapaszok (ezek most a Tchibo-ból vannak), dekupázs ragasztó, ecset, sniccer és vágólap. Amennyiben Te is a körömlakkos megoldásról indulsz, akkor körömlakk lemosó és pár vattapamacs is segítségedre lehet.

dekortapasz_kulcs_02Kulcsokat, ha van rajtuk lakk, ha nincs, érdemes nagyon tisztára takarítani, hogy a dekortapasz jobban tapadjon!

dekortapasz_kulcs_03Vágj egy darabka tapaszt, tedd bele a kulcs fejét.

dekortapasz_kulcs_04Vágd körbe a kulcs fejét.

dekortapasz_kulcs_05Többféle tapasszal is dolgozhatsz, így még színesebb eredményt kapsz. A kulcs fején lévő lyukat se feledd el majd kivágni.

dekortapasz_kulcs_06Amikor készen vagy a ragasztgatással és a körbevágással, akkor jöhet a dekupázs ragasztó, mellyel a tapaszokat maradásra bírjuk a kulcson. Oldalanként 1-2 rétegben vidd fel. Ügyelj arra is, hogy a kulcs oldalára, és a kulcsfej lyuk részén is legyen ragasztó!

dekortapasz_kulcs_09Készen is lennénk. Örülj a színpompás kulcsaidnak :)! A kulcstartó bojt pontos leírását itt találod!

Még több dekortapaszos ötlet tőlünk, Neked:

Faágból fényképtartó

Különbözz, találd meg könnyen, ami a tiéd

Hőségben dekorálj egyszerűen

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s