dekoráció · diy · otthonra

Készből készet, 2 perc alatt

Ezt a bejegyzést egy kis filmtörténeti kitekintéssel kezdeném. A kilencvenes évek végének egyik legviccesebb filmje, a Keresd a nőt című volt, szerintem. Abban volt egy szuper jelenet arról, amikor Ben Stiller felveszi a stoppost, aki kitalálta a 7 perces tornát. Azóta, amikor leírom, hogy 2 perc alatt elkészíthető valami, rögtön ez a jelenet ugrik be. És mi van, ha valaki elkészíti az egy perces kopogtatót? Igazából semmi :). A mostani kopogtatók tényleg nagyon egyszerűek, alig pár dolog kell hozzájuk, és az is inkább kész termék, mint barkácsolást igénylő.

kesz_kopogtatok_03

kesz_kopogtatok_05Amire szükséged lesz a kopogtatókhoz: erős bot (vagy ha mázlid van, akkor épp rád ugrik egy deszka szélezésből visszamaradt kéregléc), madzagok, raffia szalagok, készen vásárolt textil díszek -almák, bagoly, bármi, ami tetszik, ragasztópisztoly, olló.

kesz_kopogtatok_04Az almás kopogtató úgy készül, hogy levágod a címkét az almákról, felfűzöd a botra / lécre, rákötöd a madzagot.

kesz_kopogtatok_06A baglyos pedig úgy készül, hogy rákötöd a raffiát a  lécre, majd ragasztópisztollyal rögzíted a baglyot.

kesz_kopogtatok_01 kesz_kopogtatok_02Tovább tartott megírni a bejegyzést, mint Neked fog tartani elkészíteni a díszeket. Hajrá! Vágjatok bele!

Még több őszi kopogtató ötletet itt mutatunk Nektek:

Maradékcsíkos, vintage, őszi kopogtató

Helló ősz, vártunk?!

Csipkebogyó vessző

Készből készet, 2 perc alatt” bejegyzéshez 2 hozzászólás

    1. Kedves Moto Flo! Ezek a kész almák, és a kész bagoly most épp a KIK-ből voltak, de dekorációs boltban is kapható sokféle apró textilből készült figura. Szép napot! Dia

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s