recept · tipp

Tipp: tejmentes kávé élvezet

Sajnos egyre több étel allergiával, intoleranciával találkozunk, nagyon sok embert érint – tudva, vagy tudatlanul – például a tejfehérje vagy tejcukor érzékenység is. Vannak alternatív megoldások gabona és szója tejek formájában, vagy akár olyan gépek is már, mellyel házilag készíthetünk gabonatejeket, de most egy olyan alternatívát mutatunk Nektek, amihez nekünk is bátorság kellett, hogy kipróbáljuk, de megérte!

narancsoskv

Az ötlet nem a miénk, úgy hallottuk Csorba Anita tértervező barátnőnktől, ő mindig így issza a kávéját. Tehát. A reggeli kávédba, tej helyett, önts narancslevet! Bársonyosan selymessé teszi magát a karcos kávéízt, és még cukor sem kell bele, mert a narancslé cukortartalma megédesíti az italt. Nem hiszed? Légy bátor, és próbáld ki!

*****************

3 éves a Masni! Játssz velünk, nyerj Krups Dolce Gusto kávéfőzőt!

*****************

További tippjeinkért kattints!

Száríts velünk narancsot!

Készíts mandulavajat otthon, féláron

Mécsesek az üveg mélyén

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s