promóció

Tippek a tényleg vidám és boldog karácsony lebonyolításához

Közeledik a karácsony. Oké, november vége van, talán az őrületnek még csak a kezdő fuvallata csapott meg minket. Aztán ahogy fogy az idő, hosszabbodik az elvégzendők listája.

Adunk pár tippet, hogy hogyan kerüljük el a teljesíthetetlen elvárásokat, hogyan ne feleljünk meg mindenkinek! 😉 Mert a karácsony igenis szóljon arról, aminek szólnia kell a lelkünk mélyén, ne pedig egy idegroncsként álljunk a fa alatt Szenteste, és a gyerekek is ki tudják élvezni ezt a csodálatos időszakot!

DSC_5691-001

Készüljünk együtt! Élvezzük ki mi is, és a gyerekek is a várakozást! Ha december 24-ig 8-szor kell mézeskalácsot sütni, akkor süssünk annyiszor. Úgyis elfogy. Legalábbis nálunk biztos!

DSC_5808-001

Karácsonykor igyekszünk csinosak lenni. Szerencsére akad olyan csinos darab is, ami nem kényelmetlen! Együtt válasszuk ki a gyerekekkel, hogy mit szeretnének az ünnepek alatt viselni, így elkerülhetjük a felesleges vitákat. A Mamas&Papas gyerekruha kollekcióiban például ugyanúgy megtalálhatóak azok a darabok, amiket a hétköznapokra, és amiket igazán különleges alkalmakra ajánlanak, mint karácsony.

IMG_5326-001

Fiúknak nagyon jó kis szetteket találtok náluk, amik több részből állnak, és ezeket praktikusan a már meglévőkkel is lehet kombinálni. 

IMG_5290-001

Természetesen minden családnál más és más a szokás, de ezeket akkor se kezeljük kőbe vésett szabályként. Felesleges minden részlethez ragaszkodni, csak azért, mert mi így csináltuk például gyerek korunkban. Az ünnepek végén úgyis csak arra fogunk emlékezni (remélhetőleg), hogy milyen jól éreztük magunkat, nem arra, hogy a fát szigorúan ebéd után szabad csak díszíteni, süti evés pedig csak vacsora után lehet.

DSC_5746-001

Gondolkodjunk a gyerekekkel fejével! Ne várjuk el, hogy nyugodtan megvacsorázzanak úgy, hogy a fa alatt még ott vannak az ajándékok becsomagolva.

DSC_5800-001

Ha kezdjük észrevenni, hogy kezdenek elszabadulni az indulatok és közeledik a túlpörgés állapota, akkor kicsit lassítsuk le az eseményeket! Ha hozott a Jézuska mesekönyvet vagy ceruzát, vegyük kézbe!

IMG_5354-001

A fényképezőgépet/telefonunkat töltsük fel, és fotózzunk sokat!

IMG_5318-001

És egyszerűen érezzük jól magunkat mi is! Meglátod, a gyerekek is így fognak tenni!

IMG_5326-001

Este fáradtan, dőljünk hátra, mert megérdemeljük!

Nézzetek körül Ti is a Mamas&Papas gyerekruhái között, mert hihetetlenül aranyos, egyedi darabokat találtok! Trendi színkombinációkkal és merész mintákkal várja a Mamas&Papas Kids kollekció a 2- 6 év közötti korosztályt. A Mamas&Papas “Felnőttünk” kampánya keretében a gyerekruhák most már 6 éves méretig elérhetők!

DSC_5796-004

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s