ajándék · újrahasznosítás · dekoráció · diy

Jegyezd meg, a dekortapasz jó dolog!

Mi nem szoktunk fogadalmakat tenni, sokszor év közben is változtatunk, állandóan próbálkozunk, hogy merre, hogyan lenne jobb, egyszerűbb, könnyebb, sportosabb, egészségesebb. Egy dolog van, amin hiába próbálunk, de alig sikerül változtatni, az a dolgok felírása, összeírása, hogy el ne felejtsük. Persze szuper a google naptár, meg hogy megosztható, okosak a telefonjaink, de mégis. Marad a jegyzetfüzet. A múltkor vettem az egyik ruházati diszkontban, ahol minden egyéb ez meg azt is árulnak, ezeket a füzeteket. Gondoltam cukik, mert kicsik, így tényleg nem adnak majd hozzá 4 kg-t a táskám súlyához. És mivel betelt az előző noteszem, így fogtam, kibontottam a csomagot, de aztán rájöttem, hogy egy kis csinosítás azért rájuk férne.

Kezdjük hát az évet, egy könnyed bemelegítő csináld magad projekttel. Dekortapaszokkal vessünk véget az egyhangú notesz fedlapoknak! Hajrá!

dekor_jegyzet_03

dekor_jegyzet_05Amire szükséged lesz, pár notesz, dekortapasz, egy darab fehér A4-es lap, olló, ceruza, és dekupázs ragasztó a végén.

dekor_jegyzet_06Vegyél mintát a notesz elejéről, és vágj ki a sima A4-es lapból egy ugyanakkorát. Erre a trükkre azért van szükség, mert a dekortapaszok szebben mutatnak, jobban kiadják a színüket fehér alapon, mint színesen. Rögzítsd az első tapasz csíkot, a papírral együtt. Majd csíkozd meg az egész elejét (ha szeretnéd a hátulját is), majd a többi füzetkét is.

dekor_jegyzet_07

dekor_jegyzet_08Korábban már írtam, hogy a dekortapaszok, sajna nem szeretnek sokáig egy helyben maradni, így dekupázs ragasztóval szoktam rábírni őket, hogy inkább mégis dekoráljanak, mint penderedjen fel.

dekor_jegyzet_04

dekor_jegyzet_02Ha megszáradt a ragasztó, használd egészséggel és jó memóriával a noteszeket!

Korábbi dekortapaszos anyagainkat itt találod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s