tipp

Tipp: így nyisd ki a banánt!

Sokan, többek között én is, évekig a rossz végén nyitottam ki a banánt. Aztán egyetem alatt egy kedves csoporttársam felvilágosított, hogy a banánt a másik oldalon kell, lehet, érdemes nyitogatni. A rossz vége az, ahol a “nyele” van, tehát a jó, ahol nincs nyele. A technika egyszerű, a nyeletlen véget két-két ujjal össze kell nyomni, majd két irányba széthúzni a héját. Valljuk be tényleg nem egy agysebész dolog.

banan_jo_s

Mikor ezt a bejegyzést írtam – és véletlenek persze nincsenek -, akkor belefutottam ebbe a videóba, ami szerint ezzel a nyitási technikával pucolják a banánt a majmok is. Íme a videó:

És persze, mint mindennek, ennek is van cáfolata:

Mindegy is, hogy ki kitől-mitől származtatja a banán nyitási technikát, a lényeg, hogy mostantól Ti is a jó végén, két-két ujjal, széthúzva nyissátok!

További tippjeinket itt találjátok:

Így lesz kutyaszőr mentes a szőnyeged!

Fakanalaink új élete

Helló ragyogó edények!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s