5+1 · diy

5+1 dekortapaszos ötlet

Dekortapasz, amit külföldön washi-tape-ként emlegetnek, egy nagyon szuper kis dolog. Azon kívül, hogy csodálatos színekben, díszekkel, vicces szövegekkel létezik, nagyon egyszerű használni, és csoda jó kis dolgokat lehet velük alkotni. Most összegyűjtöttünk Nektek pár ötletet, amivel érdemes belevágni a nagy dekortapasz kalandba!

1. Különbözz, találd meg könnyen, ami a tiéd! – ragassz mintákat a töltődre, mindenféle kiegészítő kábeledre, hogy egyrészt könnyen és gyorsan megtaláld, hogy melyik hová tartozik, másrészt, hogy könnyen megtaláld, ami a Tiéd!

DSC_0877

2. Készíts motiváló feliratokat! – az új évi fogalmak lassan-lassan vagy kikopnak, vagy nehéz őket megtartani? Akkor készíts motiváló feliratokat habbetűkből, és dekoráld őket tapasszal!

DSC_2299

3. Melyik (a) nyitja? – a sok egyforma, vagy csak annak tűnő kulcsból, mostantól elsőre megtalálhatod, hogy melyikre van szükséged. A tapaszokat érdemes dekupázs ragasztóval rögzíteni, így tovább szebb marad a díszítés.

dekortapasz_kulcs_08

4. Gyors, egyszerű és nagyszerű dekortapaszos kopogtató – Nemsokára beköszönt a tavasz, várd egy kedvedre kombinált színű gyorsan elkészíthető dekortapasz kopogtatóval!

dekortapasz_kopogtato

5. Jegyezd meg a dekortapasz jó dolog! – Unalmas, egyszínű füzeteidet dekoráld tapasszal!

dekor_jegyzet_04

+1. Falimatrica dekortapaszból – Bármilyen általad, vagy gyermeked által megálmodott forma, alak, mesehős elkészíthető ezzel a technikával. És mivel könnyen leszedhető, akár hetente cserélgethetitek :)!

IMG_0115-001

Még több 5+1 ötletért kattints!

5+1 dolog, amit most dobj ki a táskádból!

5+1 remek szódabikarbónás ötlet

5+1 érdekesség a kávéról