tipp

Itt az esküvőszezon, a gyerekeket se hagyjuk ki a buliból!

Itt a nyár, jó idő, és valószínűleg már mindenkinek tele a naptára nyári családi rendezvényekkel, mint pl. esküvők, keresztelők, nagy- és dédszülők jubileumi szülinapja, esetleg aranylakodalma. Csemetéinket pedig visszük magunkkal, hiszen, akire hagyhatnánk őket, valószínűleg ők is hivatalosak a rendezvényre, másrészt pedig miért is kellene otthon hagyni őket, velük is ugyanolyan szuper lesz!

masni_rozsak_tere_2_01

 

Itt is, mint már számtalanszor említettünk, tervezzünk előre, de ne ragaszkodjunk foggal-körömmel, csak lazán!

Nem kell egy kosár játékot magunkkal cipelni, elég az egy kedvenc!

masni_rozsak_tere_2_02

 

Ha a csemeténk nem éppen a keresztelésre váró alany, nyugodtan álljunk fel a szertartás közepette, és menjünk ki a teremből/templomból/helyszínről. Ne üljünk a sor közepére az elején, így a menekülési útvonal is rövidebb lesz.

masni_rozsak_tere_2_03

 

A kínos megnyilvánulásokat pedig fogadjuk el. Amíg nem beszél költői körmondatokban, egyszerűen sír (majd ordít). Elárulom, felesleges csitítgatni, nagy valószínűséggel jobban járunk, ha az első nyekergésnél felállunk, és egy halk “elnézésttel” odébbállunk. Később viszont kerek-perec kimondja a tutit: “unatkozom”, “mikor lesz vége?”, “éhes vagyok”, de a “kakilni kell” kijelentésre is fel kell készülnünk, és a legjobb, ha nem kiborulunk, hanem felállunk, és felmérjük a helyzetet és cselekszünk. De most komolyan, ők tök őszinték, és milyen jól teszik!

masni_rozsak_tere_2_04

 

De jöhetnek a miden napokról jól ismert keresztkérdések is. A vőlegény miért kopasz, a nagymama miért púpos, a nagynéni miért olyan kövér? Igen-igen. Vagy elpirulunk, vagy megőrizzük türelmünket és válaszolunk. Higgadtan!!! Ez nagyon fontos. Az “űrben hol van a mennyország” és az “ezek az angyalok a festményeken hozzák a karácsonyi ajándékot” kérdésekre is mindenki a saját vérmérséklete és vallásossága szerint válaszoljon. És meg ne próbáljuk őket lerázni, holmi “nem tudom”-okkal, mert csak egy újabb keresztkérdés-lavinát indítunk el! 🙂

DSC_7861-001

Ezekre a különleges alkalmakra ne csak magunkat, de csemeténket is bátran öltöztessük ünneplőbe! A budapesti Mamas & Papas üzletekbe megérkeztek a legújabb ünnepi, nyári  kislány és kisfiú gyerekruha kollekciók!  A stílusos, finoman kidolgozott, gyönyörű darabok nem utolsó sorban praktikusak is, például hátul gombolós, egyszerűen feladható rugalmas ruhák a legkisebbnek, trendi nadrágok, amikben még elfér a pelenka, vagy csodás nyári ruhák kislányoknak, melyhez külön pelustakaró aláöltözet dukál! Nézz körül webshopjukban, vagy üzleteikben, mesés darabokat találhatsz!

Korábbi tippjeinkért kattints!

Mozdulj ki szeszélyes időjárásban is!

Kis korkülönbség – nagy korkülönbség?

Csokis gesztenyegolyó – mindenki kedvence

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s