összejövetelekre · diy · promóció · workshop

Szervezz barátnőidnek kreatív karácsonyi délutánt!

Pár héttel ezelőtt pakkot kaptam. Mivel teljes meglepetés volt, ezért tényleg Nyilas Misiként örültem neki. És ha már ezen a vonalon maradunk, akkor azonnal az villant az eszembe, hogy ezt a sok mindent, amit amúgy a Ferrero Magyarországtól kaptam, kár lenne egyedül felhasználnom, csapot egy csajos délutánt. Mivel a csomag nem csak édességet, hanem papírt, ragasztót, szalagokat is tartalmazott, úgy véltem, társaságban készítek pár remek díszt! Örültem, hogy így alakult, és persze a doboz nélkül is megtehettem volna, hogy összehívom a barátnőimet, de valahogy mégiscsak a doboz meglepetése adta az ihletet, így tényleg köszönöm!

A délután elsősorban arról szólt, hogy együtt legyünk, de azért készítettünk pár cuki dolgot, meg is mutatom Nektek. A Ferrero teljes nagy, dekorációs füzetét innen tudjátok letölteni – Ferrero ünnepi dekorációk. Érdemes, hiszen a végén mindegyik ötlethez ad sablont, amit kinyomtatva sokkal könnyebben és szebben tudtok dolgozni!

ferrero_karacsony_05Egy kicsit azért rákészültem a dologra, csurig pakoltam az étkező asztalunkat 🙂

ferrero_karacsony_01

ferrero_karacsony_02Készítettünk Ferrero Rocher golyós fali díszt (igen, még megvan mindegyik Rocher golyó, nem ettük le a díszről :))

ferrero_karacsony_03Megcsináltuk a csipkés, pálcás fenyőket (Egy észrevétel! A füzetben sajnos, rosszul szerepel a leírásnál, hogy hogyan kell elkészíteni. Vagy tortacsipkéből vágsz ki szabályos köröket, és azokat sugár irányban a középpontig bevágod és egymáson átlapolva összeragasztod ilyen kínai rizsszedő kalappá, vagy ha kapsz kicsi tortacsipkét, akkor azzal jársz el ugyanígy. Tehát nem szabad negyedelni a papírt, ahogy a leírás mondja!)

ferrero_karacsony_07Fűztünk filcből és gyöngyből karácsonyfát.

ferrero_karacsony_04Nekem mindenképpen ki kellett próbálnom ezt a fenyő-kivágós csomagolást is. És megérte 🙂

ferrero_karacsony_06Nagyon jól éreztük magunkat, mentes forralt boroztunk, besütiztünk és kibeszélgettük magunkat. Így Nektek is ajánlom, teljes szívemből, hogy szeretett barátnőitekkel üljetek össze, beszélgetni, hajtogatni, hiszen erről is szólj a karácsony! Adjunk időt egymásnak!

Jó kreatív buli szervezést Nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s