promóció

Köszönjük, hogy vagytok!

Nagyon régóta terveztük, hogy megírjuk ezt a bejegyzést, de mikor máskor, ha nem karácsony előtt? Ilyenkor az ember könnyebben beszél az érzéseiről, érzelmeiről, és igen, ilyenkor év végén jó visszatekinteni, végignézni az éven, hogy mi minden történt velünk. Mi már most, december elején végignéztünk, és ezért született meg ez a bejegyzés, ez a videó, hogy elmondjuk mennyire köszönjük, hogy velünk vagytok.

pg_video1-001

Készítettünk egy videó üzenetet is, nézzétek meg! Nagyon jó érzés, hogy napról-napra követtek minket itt a blogon, a Facebookon és az instagram oldalunkon. Mi, a kreativitásunkat a hétköznapjainkból, egy-egy megoldásra váró lehetőségből, a saját igényeink megtestesüléséből és nem utolsó sorban, Belőletek tápláljuk! Nagyon sok erőt, ötletet ad nekünk, hogy kérdéseket tesztek fel nap, mint nap.

Egy nagyon izgalmas felhívással is fordulunk Hozzátok! Szeretnénk megtudni, hogy Ti honnan merítitek a hétköznapjaitokban a kreativitásotokat, miben érzitek magatokat ötletesnek, és hogyan teljesedtek ki akkor, amikor alkottok? Írjátok meg nekünk, és mi a legjobb leírásokat, vallomásokat közzétesszük itt a blogon, és leges-leges-legjobb 3 írás pedig egy-egy Bonux mosószer ajándékcsomagot kap!

A nyeremény tartalma: 1 csomag 40 mosásra elegendő Bonux Magnolia mosópor és 1 flakon 42 mosásra elegendő Bonux folyékony mosószer színes ruhákhoz. A pályaműveket a dekoracio.masni kukac gmail pont com címre várjuk 2015. december 28-ig. A legjobb műveket 2016. január elején tesszük közzé itt, a blogon. A nyereményért 5 munkanapig lehet jelentkezni, nem váltható készpénzre és magyarországi postacímre kézbesítjük.

A mi kreativitás bejegyzésünket, a Procter&Gamble Elenáról szóló videója ihlette, nézzétek meg, nagyon szép történetet vezet minket végig!

Tehát, ha a karácsony előtti hajrában kedvetek van egy kicsit kikapcsolni, félrevonulni és írni nekünk, szeretettel várjuk. Ha csak karácsony után, a két ünnep között ragadtok billentyűzetet, azt is megértjük, pihenjetek, töltekezzetek, és írjatok minél több szép történetet saját kreativitásotokról és az egyedi ötleteitekről!

Nyugodt készülődést, békés ünnepet és kreativitásban gazdag új évet kívánunk Nektek már most! 

(Nyugi, most nem búcsúzunk el teljesen, hiszen előttünk van még a fél december, és nem hagyunk Titeket ötletek és receptek nélkül most sem :)! )