nyereményjáték · promóció

Köszönjük, hogy elmondtátok!

Biztos emlékeztek rá, decemberben közzé tettünk egy videót, melyben megkértünk Titeket, hogy áruljátok el nekünk, hogy a Ti miben látjátok magatokat kreatívnak, és honnan tápláljátok nap, mint nap ezt az adottságotokat? Egyrészt nagyon köszönjük, hogy megnéztétek a filmet, ami mi készítettünk, illetve belinkeltük egy másik, nagyon szívhez szóló videót is Elenáról, az ötlettündérről, mászrészt pedig jöjjön most az eredményhirdetés!

otlettunder

A három nekünk legjobban tetsző válasz, nem tetszési sorrendben tesszük közzé, hanem ahogy beérkeztek :)!

Sz. Dóra – Budapest

“Az ötleteim valahonnan belülről jönnek, javukat két dolog indítja el: a praktika és a szépség, a szebbé tétel (felújítás). Ezekhez rengeteg segítseget adnak a gyerekek, sok ihletet merítek gondolkodasukból, játékaikból (óvónő vagyok). A kreativitás valahogy mindig az életem része volt; a szüleimtől is ezt tanultam, kreativ szemléletmódra neveltek. Azonban ez néha kifogy a sok ötlet mellől. Akkor szoktam ezt eszre venni, amikor túlzottan hasonlítanak egymáshoz a “munkáim”. Ilyenkor körülnézek a masnin és más DIY oldalakon, hogy onnan merítsek. Mindig találok valamit, ami újra megihlet :)!”

És tény, Dóri csodás fűszertartó polcról is küldött nekünk képet, melyet a Masni Nagy DIY könyves virágtartója ihletett meg, így ez a válasz nagyon nagyon szívmelengető volt.

P. Zsuzsi – Budapest

“Fejlesztő pedagógusként sok olyan gyerekkel találkozom, aki teljesen másképp lát dolgokat. Ebben nem csak feladat van, hanem lehetőség is számomra, hogy másképp lássam egy kicsit a világot. Most épp kisebbik kisfiammal vagyok otthon, és mindennapjaink része a kreativitás, a játék. Nem kell itt hatalmas alkotásokra gondolni, órák mennek el a legegyszerűbb flakon zörgetős vagy kuckóépítős foglalatossággal. Ha úgy érzem, hogy kifogytam az ötletből, akkor nyitottabb szemmel járok, és a játszótéren, az úton oda, vagy akár egy barátnőtől jön egy olyan ihlet, mely mindig továbblendít!”

És következzen a harmadik nyertesünk, akire nagyon büszkék vagyunk, mert a klasszikus Masni-Olvasó hölgy, hanem egy Úr!

S. Zoli – Szolnok

“Az én kreatívságomat részben a jelenlegi munkahelyem motiválja. Kb. csak 85%-nyira szeretem a munkámat, és ez igen motivál, hogy tovább lépjek. Ihlet, erő, kedv, hát igen :). A motiváció többi része a múltból ered, hosszú évek alatt alakult ki bennem a kreativitás iránti igény. De ha konkrét helyet akarok megjelölni, akkor netes oldalak és facebook csoportok. Nekem most a DIY egy CNC marógép építésében jelenik meg, fával fogok vele dolgozni :)!”

bonux

A nyertesek egy-egy Bonux ajándékcsomagot kapnak, gratulálunk! 

A nyerteseken kívül, köszönöm minden válaszadónak, hogy megtisztelt bizalmával, és vette a fáradtságot, hogy írjon nekünk! Jó érzés, reméljük, továbbra is velünk tartotok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s