nyereményjáték · promóció

Legyél Te is Ötlettündér!

Itt, a Masni Dekoráció oldalain korábban már hallhattatok az #ötlettündér kezdeményezésről, a karácsony előtti játékunk is ennek a programnak volt a része. Köszönjük, hogy már akkor velünk tartottatok, és most itt a folytatás, ahol még nagyobb nyeremények várnak Rátok!

otlettunder_nagy_kep

Az everydayme.hu oldalon egy játék keretében feltölthetitek azokat az ötleteiteket, melyekkel véleményetek szerint, kitűntök a tömegből, többet adtok, kreatitivitásotokat kiéltétek, és büszkeséggel tölt el Titeket a tudat, hogy Ti is #ötlettündérek vagytok! A mostani verseny első helyezettje, melyet egy szakmai zsűri választ majd ki 100 000 Ft-os Tesco vásárlási utalványt nyer, a 2-5, helyezettig pedig fél évre elegendő Bonux mosószer csomagot vihet haza. Tehát a tét nem kicsi! A játékban való részvételhez regisztrálni kell az everydayme.hu oldalon.

A játékra minden kreatív ötletet szívesen várnak, legyen szó hétköznapi megoldásról, ajándékba készített tárgyról, vagy kreatív önmegvalósításról. Elena, az #ötlettündér kezdeményezés arca, ebben a videóban például zokniból készít babát, nézzétek meg, nagyon egyszerű, mégis különleges játék:

Ha még nem hallottatok az #ötlettündér kezdeményezésről, akkor nézzétek meg a következő videót, mely Elena történetét meséli el:

Játékra fel, mutassátok meg kreatív arcotokat a nagyvilágnak!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s