diy · promóció

Masni a PPG Trilak Kreatív Műhelyben

2016 tavaszán Magyarország vezető festékipari vállalata a PPG Trilak – amely 2008-tól az amerikai tulajdonú PPG cégcsoport tagja – itthon elsőként indítja el „PPG Trilak Kreatív Műhely” csináld magad képzését. A kezdeményezés lényege, hogy a képzést elvégezve bárki képes legyen a lakásfelújításhoz szükséges megfelelő festék alapanyagok kiválasztására, majd azok helyes, szakszerű használatára úgy, hogy a végeredmény örömet okozzon és egyúttal növelje a lakás értékét is.

SBT_4823

A PPG Trilak hosszú ideje segíti már a szakmai szférát Festőakadémia elnevezésű programjával. A program azon festők számára biztosít több modulból álló képzéseket, akik fontosnak tartják a minőségi termékekkel történő, magas szintű munkavégzést. Az utóbbi években érdekes trendforduló zajlik a festékpiacon: egyre több magánszemély érez kedvet lakásának saját kezű felújításához, kerti bútorainak újrafestéhéhez vagy akár régi családi ereklyék (pl: tálalószekrény) divatos, új stílusú renoválásához. Ezeket a folyamatokat kívánja támogatni a PPG Trilak, amikor úgy döntött, hogy 2016 májusában elindítja a “PPG Trilak Kreatív Műhely” programot, más szóval a kitárják a Festőakadémia kapuit a laikus festék felhasználók előtt.

Képernyőfotó 2016-04-03 - 21.08.43

A program keretén belül az érdeklődők a WERK Akadémia helyszínén, 4 egész napos képzés során sajátíthatják el szakmai alapokat és juthatnak számos inspirációhoz. Minden képzési nap két részre oszlik: az első részben a résztvevők a PPG Trilak által delegált szakértők segítségével megismerkedhetnek a megfelelő felületkezelési technikákkal, a különböző anyagokkal és használati módjukkal. A nap második felében a szakmai tananyag felhasználásával stylistok, bloggerek útmutatása mellett a hallgatók szabadjára engedhetik kreativitásukat különböző tematikus terek (előszoba, erkély, gyerekszoba, dolgozószoba stb.) újratervezésével, újravarázsolásával.

Képernyőfotó 2016-04-03 - 21.08.33

A „PPG Trilak Kreatív Műhely” képzés májustól júniusig négy hétvégén át várja a vállalkozó szellemű lakosságot, akik a PPG Trilak termékeinek használatával, elméleti és gyakorlati órákon sajátíthatják el a „csináld magad” festés ismereteket.

A Masni Dekoráció büszke arra, hogy ennek a Kreatív Műhelynek a részese, oktatója lehet. Velünk és ötleteinkkel várhatóan 2016. június 11-én találkozhattok majd, de addig is figyeljétek a honlapot, és kérjetek információt, ha kíváncsiak vagytok a részletekre! Remélem, minél többetekkel találkozunk majd a helyszínen!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s