nyereményjáték · promóció

Íme az Ötlettündér játék nyertese!

Biztos emlékeztek rá, a tavalyi év végén, még karácsony előtt kértünk Titeket, hogy meséljétek el nekünk, hogy Ti magatok honnan merítitek mindennapjaitokban, mindennapjaitokhoz a kreativitásotokat, az ötleteiteket. Akkor, mi  és Procter & Gamble, a legjobb történeteket egy-egy Bonux mosószer csomaggal díjaztuk. Január végén viszont egy sokkal izgalmasabb szakaszához érkezett az #ötlettündér játék, ahol nem kevesebb, mint egy 100 000 Ft-os Tesco vásárlási utalvány, és több értékes díj volt a tét. Most azzal a nagyszerű hírrel jöttünk, hogy ez a szakasz is lezárult, és megvan a boldog nyertes, a legjobb, legeredetibb Ötlettündér!

otlettunder_3-3

Az egy hónapig tartó versenyre több száz pályázat érkezett be, melyek közül a kezdeményhez csatlakozó Csorba Anita (az inspirációk.hu bloggere) és a Bonux mosószert forgalmazó P&G zsűrije választotta ki a hat díjazott pályázatot.

„Mikor még a lányaim kicsik voltak, mindig volt kedvenc holmijuk, amiktől nem lehetett megszabadulni, mert sírás-rívás lett belőle. Az egyik lányomnak volt egy kedvenc kabátja, ami már évek óta kicsi volt rá, viszont nem engedte kirakni a szekrényéből. Egyszer csak gondoltam egyet, hogy kockáztatom a hisztit, szétszedtem, és varrtam belőle kispárna huzatot. Megérte, mert óriási sikere lett. Azóta is megvan a kispárnája, pedig már 35 éves. :)” – mesélte el kreatív ötletét Boros Gézáné, akinek találékonyságát, egy első hellyel és egy 100.000 Ft értékű Tesco vásárlási utalvánnyal díjazta a Bonux.

Sokakat gyermekeik inspiráltak arra, hogy valami saját, kreatív dolgot alkossanak. A felgyülemlett háztartási hulladékok (flakonok, befőttes üvegek, konzervek és újságok) az ilyen ötletek által új életre kelnek és életre szóló élményt adnak készítőiknek és tulajdonosaiknak is:

„3 lányunk van. Mindegyiknek több garnitúra sapka – sál – kesztyűje, melyek a reggeli kapkodás során valahogy sosem a megfelelő sorrendben, vagy rosszabb esetben hiányosan kerülnek elő. Ebből volt néha kisebb-nagyobb összetűzés. Két kutyánk is van, akik a konyhai maradékon kívül időnként kutyakonzervet is kapnak. Nem volt szívem kidobálni az üres konzervdobozokat, és csak gyűltek, és gyűltek, várván, hogy egyszer valami nemesebb cél érdekében felhasználom őket. Végül kipattant az ötlet, és egy szombat délután férjemmel karöltve egy fali polcot szerkesztettünk, melynek mintegy 72 rekesze lett, hulladék deszkákat meggyalulva, köré szerkesztve, lefestve egy csinos kis “házikó” formájú polcrendszer lett belőle. Nagyszerűen bevált, azóta mindenki megtalálja a saját holmiját, és átláthatóan tudjuk tárolni a téli kiegészítőinket.” –hangzik Tapodi Gabriella találékony ötlete, amit a zsűri szintén kiemelt a pályázatok közül.

A versenyre számos további szívmelengető történet érkezett, melyek mindenki számára elérhetőek továbbra is az everydayme.hu weboldalon. Érdemes a történetek és kreatív ötletek között inspirációt keresni a mindennapokra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s