5+1 · tipp

Telefonos segítség: szuper app-ok utazáshoz

“Mindenki csak a telefonját nyomkodja” – szoktam hallani rosszallóan. “Ahelyett, hogy…” Hogy mi? Általában valamilyen régen szép és jó dologra utalnak ilyenkor, de azért 20-30-50 évvel ezelőtt sem volt kolbászból a kerítés, én azt mondom. Régen is ültek egymás mellett kukán az emberek a TV-t bámulva, vagy éppen valamilyen szuper intellektuális pletykalapot olvastak, ahelyett, hogy… Na, ugyanott vagyunk, nem? 🙂 Döntse el mindenki maga, hogy mennyit szán az életéből a telefonnyomkodásra, az mennyire fontos ez neki, ahelyett, hogy… (Mondom én, aki van, hogy kint felejtem az előszobában a telefonom, és másnap reggel nyilal belém, hogy hol is van?!?! 😀 )

Az okostelefon nem ördögtől való, és az alkalmazások sem. Ha segítségünkre vannak, hogy még jobban sikerüljön a családi nyaralás, közös program, kikapcsolódás, és nem sík idegesen érünk haza úgy, hogy senki nem szól egymáshoz, akkor már megérte nem ferde szemmel nézni rájuk. Rátaláltunk 3 olyan okostelefonos alkalmazásra, amelyek nagy segítségünkre lehetnek.

Outdoor Navigation

Túrázáshoz fejlesztették, tökéletesen eligazodhatunk a vadonban, böngészhetjük a térképet, rögzíthetjük az útvonalakat, és mindenféle kimutatásokat is készíthetünk a teljesítményünkről. Iránytű is van benne. Irány az erdő!

masni_appajanlo_003Magyar Látnivalók

“Több ezer magyar látnivaló egy helyen – fedezze fel Magyarországot a mobil kirándulástervezővel! Összegyűjtöttük Magyarország nevezetességeit, amelyeket érdemes felkeresnie, ha kirándulását tervezi” – így kezdődik az bemutatkozója, de a nevezetességeken kívül még sok-sok egyéb látnivalóra, kirándulóhelyekre, szállodára és programlehetőségre is rákereshetünk.

masni_appajanlo_002Elsősegély – mit kell tennem?

Talán ez az egyik leghasznosabb app, amivel valaha is találkoztam. “Az Elsősegély alkalmazás célja, hogy egyszerre jelentsen edukációs céllal felhasználható elsősegély nyújtási tananyagot, továbbá vészhelyzet esetén is egyszerűen, gyorsan elérhető információs bázist a mentők kiérkezéséig a lakosság számára.” Ne feledjük, minden perc számít!

masni_appajanlo_001

Jó utat!!!

Te már körbebringáztad a Balcsit? Akár igen, akár nem, ezt érdemes elolvasnod!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s