promóció

Allianz bloggerverseny – nélkülünk?

Ez a bejegyzés most el fog térni attól, amit megszokhattatok Tőlünk. Nem arról írunk, hogy hogyan készíts el valamit, nem arról, hogy ez a recept lesz a tuti befutó a mai vacsoraasztalon, hanem arról, hogy miért neveztünk be mégis az Allianz bloggerversenyére.

F7OLW2SG0C

A múlt héten futottam bele a kiírásába, és elsőre nem is fordult meg a fejemben, hogy jelentkezzek. Aztán mivel véletlenek nincsenek, a sors keze elém hozott egy Allianz hirdetést, így észre kellett vennem a felkiáltó jelet, hogy bizony ezt a lehetőséget ne szalasszam el.

bhp_0428

A verseny OTTHON kategóriájában lesznek a mi blogunknál látogatottabb oldalak, melyek jobb eséllyel pályáznak egy nyílt szavazásos versenyen, hogy övék legyen a kategória elsőség. Mi azért szeretnénk részt venni, ott-lenni, hogy megmutathassuk magunkat, az általunk készített minőségi, értékes tartalmat. Egy olyan cég által kiírt versenyen, mely számunkra is értéket képvisel. Nekünk fontosak az egyedi megoldások, a hitelesség, az eredetiség, úgy, mint a verseny kiíró Allianznak. Ezért indulunk mi is!

Szavazni, ide kattintva tudtok, és az OTTHON kategóriát keressétek :). Virtuális DIY ölelés mindenkinek, aki ránk szavaz, és persze KÖSZÖNJÜK!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s