ajándék · dekoráció · diy · falra · festés · otthonra · promóció

Az igazán egyedi fali kép

Mitől lesz egy fali kép igazán egyedi? Mi a titok? Nekünk az, hogy minden eleme változhat, méretben, színben, témában. Csak a technika azonos. Nagyon egyszerű, de mutatós festési-ragasztási eljárást teszünk most közzé, így nem csak a kiindulási alap lesz más minden egyes képnél, hanem a kivitelezési technikából adódóan teljesen egyedi lesz minden egyes alkotás! Természetesen lehet színes csomagolópapírokból, magazinokból kivágott képekből, egyszínű színes lapokból is készíteni, de ha szeretünk festeni, vagy a gyerekeink hetente 5-ször szeretnének festeni, akkor most tarts velük, alkossunk egyedit, együtt!

Fessünk színes csíkokat. Fehér lapra vagy barna csomagolópapírra is mehet!

Majd vágjuk fel kicsi négyzetekre a csíkokat. Precízen dolgozzunk a négyzetek felmérésekor, úgy sokkal könnyebb lesz dolgozni a felragasztásukkor. Nyomtassuk ki a napszemüveg kontúrt, és jöhet a variálás a színekkel. 🙂

Fordítsuk meg a napszemüveg mintát, és húzzunk egy átlós segédvonalat valahol a minta közepén.

A csík mentén kezdjük el felragasztani a négyzeteket.

Ha készen vagyunk, néhány könyvvel érdemes lesúlyozni, hogy szépen felragadjon az összes négyzet.

Ha megszáradt, fordítsuk meg a képet, és vágjuk ki a napszemüveg mintát.

Mehet is a képkeretbe a mű! 🙂

A napszemüveg formán túl, bármilyen nyári vagy épp évszakhoz köthető, őszi falevél vagy év végi ünnepekhez kapcsolható formát készíthetsz ennek a technikának a segítségével. Ne érd be a bolti tucatáruval, készítsd egyedi, saját faliképet, mellyel teljesen egyedivé varázsolhatod otthonod, környezeted!

Az Allianz Biztosító megoldásaiban sok olyan választható fedezet is szerepel, mely elsőre talán eszünkbe sem jutna. Kézzel készített dekorációinkat ugyanúgy biztonságban tudhatjuk lakásbiztosítási csomagjaik segítségével, mint egyéb ingóságainkat és értékeinket, akár akkor is, amikor nem vagyunk otthon és épp megérdemelt nyári pihenésünket élvezzük.

Az Allianz lakásbiztosításairól itt tudhattok meg többet, vagy online kalkulátoruk segítségével saját biztosítási ajánlatot kérhettek.

A bejegyzésben szereplő vélemény a Masni Dekoráció saját véleménye. A bejegyzés az Allianz Hungária Zrt.-vel együttműködve jött létre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s