újrahasznosítás · divat · diy · festés · promóció

Utazz stílusosan és biztonságban!

Itt a nyár, alig várjuk, hogy végre útra keljünk és akár itthon, Magyarországon, akár külföldön új helyeket, tájakat fedezzünk fel. Vagy ha nagyon fáradtak vagyunk, akkor csak üljünk egy napágyban és nézzünk ki a fejünkből. Kinek mi a vágya, de a lényeg, hogy itt a nyaralások ideje, a töltekezésé, a kikapcsolódásé. Ehhez hoztunk most Nektek egy stílusos kiegészítőt, egy egyszerű fonott kosarat dobunk fel egy kicsit, könnyen, gyorsan, de nagyon látványosan! Lányok, asszonyok kosárfestésre fel, ez a táskátok, kosaratok lesz a nyaralás előszele, készüljünk együtt a kikapcsolódásra!

Amire szükséged lesz: egy fonott táska, fekete szintetikus festék spray, maszkoló szalag és fólia. A díszek elkészítéséhez pedig hímzőfonal és pár fagyöngy kell majd.

Első körben maszkold ki a kosarat. Fedd le azokat a felületeket, amiket NEM szeretnél lefesteni. Mi most a táska külsején hagytunk egy csíkot,  a fülét maszkoltuk ki és a belsejét kifóliáztuk.

Most pedig jöhet a festés! Spray-vel festeni – főleg fonott dolgokat – roppant egyszerű és gyors. Rázd fel a flakont és olyan 20 cm távolságból fújd a festéket a kosárra. Várd meg a száradási időt, majd fordítsd fel a kosarat és fújd le az alját is!

Amikor megszáradt, akkor szedd vissza a maszkolást mindenhonnan :).

Következő lépésben elkészítjük a táska díszt, a gyöngyös bojtokat! Mi most gyerek gyönygyfűző készletből megmaradt pár piros gyöngyöt festettünk feketére, de bármilyen, új-régi gyöngy megteszi.

Egy kártyadoboz segítségével készítettük most el a bojtokat. Tekerd fel a szálat, majd húzd le, kösd el. A bojtok “nyakát” kösd el másik színnel :). Amikor készen vagy, fűzd fel a gyöngyöket és kösd a kosár fülére.

A csodás nyaraló táskánkkal ezennel készen is lennénk, de a stílus nem minden! A jól megérdemelt nyaralásunk alatt, ismeretlen helyeken járva, új helyeket megismerve, a sok csodás és feltöltő pillanatok mellett előfordulhat pár kellemetlenség is. Elhagyunk valamit, ne adj’ Isten, ellopják esetleg egy rossz helyzetben megsérülünk. Készüljünk fel előre, tudjuk magunkat, szeretteinket és poggyászunkat biztonságban! Ebben lehet segítségünkre az Allianz utasbiztosítási csomagjai. Érdemes egy gyors online kalkulációt is végezni, ezt ide kattintva tudjátok megtenni.

Viszont az itthon maradt értékeinkről se feledkezzünk meg a nagy tervezgetés és csomagolás alatt. Fontos, hogy lakásunkat és ingóságainkat is biztonságban tudjuk, míg kikapcsolódunk és feltöltődünk, otthonunkon kívül. A nyári viharok okozta károk, illetve a betörések okozhatnak fejtörést indulás előtt. Ugye mennyivel könnyebb lenne tudni, hogy míg szabadságon vagyunk, otthonunk teljes biztonságban vár minket haza? Kattints és nézd meg, hogy milyen feltételekkel köthetsz kedvező csomagáru lakásbiztosítást az Allianz oldalán!

A bejegyzésben szereplő vélemény a Masni Dekoráció saját véleménye. A bejegyzés az Allianz Hungária Zrt.-vel együttműködve jött létre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s