5+1 · ajándék · dekoráció · inspirációk · otthonra · promóció

Izlandi karácsony otthon

Egy korábbi bejegyzésemet ezzel zártam, hogy véletlenek bizony nincsenek, és most pont ugyanezt tudom megismételni. Mi ketten – a blog szerzői – 2-3 évente a lovak közé csapunk, és 2-3 napra lelépünk egy kis miniszünidőre. Két éve az olcsó repjegyeket böngészve kicsit elbizonytalanodtunk, hogy merre is vegyük az irányt. Nekem gyerekkori álmom Izland volt, szerintem a gimis atlaszom Izlandnál volt megtörve. De aztán Lisszabonba mentünk. Egy pillanatig sem bántuk meg, de amikor most az IKEA-ban állva meghallottam, hogy Izland inspirálta a karácsonyi kollekciót, először a szemöldököm szaladt fel, majd óriási mosoly ült ki az arcomra… Hisz én már hetek óta jövő nyárra az izlandi repjegyeket nézegettem! Szóval hányadán is állok a véletlenekkel?

Már el is képzeltem, ahogy a szigetország hűvösében elveszek a magaspartokkal csipkézett domborzat látványában, és a végtelen, hófödte téli táj nyugalma átölel. Oké, lehet, hogy a hidegre még annyira nem vagyok felkészülve, de addig is élvezem a hagyományos skandináv lakberendezési stílust az IKEA ünnepi újdonságaiban, ami most kiegészül egy kis modernséggel, és minden csillogástól mentesen élteti a természetességet.

Inspirálódjatok velünk Ti is, a teljes karácsonyi kollekciót itt találjátok.

Azt még talán nem is írtam, hogy az idei karácsony mottója az IKEA-nál: Legyen minden nap ünnep, #NemVarunkKaracsonyig! Mi benne vagyunk! 😉

Az ünnep jegyében pedig akár már most neki is állhatunk süteményt sütni, hiszen nincs is csodásabb, mint amikor finom mézeskalács vagy csodás csokis keksz illata lengi be otthonunkat. És nem szeretnénk, ha rajtunk múlna az idei süti sütésetek, nyereményjátékot hirdetünk Instagram oldalunkon, ahol a képen is látható emberkés kiszúrót és a hópelyhes-állatos sütinyomdát nyerhetitek meg! Na, ki tart velünk?

ikea_vinterl_007

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s