diy · ECO · inspirációk

Természetesen természetes adventi koszorú

Mindenkinek másról szól advent időszaka. Miközben én is próbálom megmenteni a karácsonyt, mint Amy a Rossz anyák karácsonya című filmben, addig a körülöttem lévő emberek, helyzetek és intézmények, azért mégis megpróbálnak idegbeteggé tenni.

Aki még nem látta volna a filmet, annak elárulom, hogy a főszereplő anyukának elege van, hogy a karácsony nem arról szól, amiről eredetileg kellene, akár úgy is, hogy kaját rendelünk karácsony napján, hanem arról, hogy kifelé mindennek tökéletesnek kell lennie. A dekorációnak, az ajándékoknak, a karácsonyi menünek…

Akik szeretnék ugyanúgy egyszerű szépségében várni és megünnepelni karácsonyt, nekik különösen sok szeretettel ajánlom inspirációnak idei adventi koszorúnkat. 5 perc alatt elkészül, gyerekekkel mondjuk 10 alatt.

A fa vágódeszkánkat becsomagoltam egy ív előre jól összegyűrt sütőpapírral.

Rátettem a gyertyákat, és tobozokkal díszítettem. A kis fa házakat még korábban a gyerekeknek itthoni festésre vágtam le, de négy pont megmaradt natúran, ezeket alátétnek használtam a gyertyák alá.

Ehelyett vághatunk ki filcből is formát, vagy valamilyen természetes anyagból készült poháralátét is jó lesz.

Fontos, hogy olyan gyertyát válasszunk, ami nem csöpög, nem folyik szét és társai, senkinek sem kívánom azt, amikor az adventi koszorúról lefolyik a tálra a viasz, a tálból ki az asztalra, és onnan a szőnyegre. Nem nevettem, amikor ez nálunk bekövetkezett. De amúgy is, ha meggyújtjuk az adventi koszorúnkat, ne lépjünk le teregetni vagy filmet nézni.

Gyertek, készüljetek velünk együtt a karácsonyra!

Természetesen természetes adventi koszorú” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s