életmód · gyerekeknek

Otthon jógázni gyerekek mellett

Szándékosan így írtam, hogy gyerekek mellett. Vannak gyerekek, akik szíves örömest részt vesznek mindenben, lehet velük kimozdulni, programozni, türelmesek, érdeklődőek és kitartóak. És vannak, akik kiszedik a kezedből a nyesőollót, hogy ők akarnak kertészkedni, hadd segítsenek, és egy perc múlva már eltüntették a nyesőollót, és leléptek fára mászni, Te meg keresheted a nyesőollót. Ismerős? Szóval így állnak nálunk a jógához is, ezért főleg mellettük jógázom.

Amíg még akkorák, hogy nem lehet őket otthon hagyni egyedül, és lelépni jógázni, addig állandó szervezést igényel a felügyeletük is. Ezért jó, ha otthon is lehet profik mellett jógázni. Mi Mevuval gyakorlunk az Online Jógaakadémián.

És ez az időszak a gyerekeknél persze könnyen egybeesik azzal, amikor felváltva éppen annyira betegek vagy csak folyik az orruk, hogy nem jutnak el az intézményükbe, és persze csak anyuka jó még egy pohár víz átnyújtására is, senki más, sem nagymama, sem bébiszitter, se senki.

De otthon maradva is jógázhatunk. Némi fegyelmet igényel. Igen, nem szabad, hogy érdekeljen, hogy a ruhák már 2 órája fonnyadnak a mosógépben, kibírják még ezt a 15-30-60 percet, amíg jógázunk egyet. Gyerekeknek rágcsálnivalót, innivalót, vagy valamilyen apró megvesztegetési alapot készítsünk elő, hogy a két ászana között csak annyit kelljen mondani, hogy nézd, ott van az asztalon, oldd meg drágám! A legbenső énemhez nem mellettük fogok eljutni, de nekik is feltűnt már, hogy mennyivel jobb fej és kisimult anya, ha jógázott egyet. 🙂

Induljon a jóga!

Az Online Jóga Akadémia küldetése, hogy a jóga mindenkihez eljuthasson. Mindenki számára elérhető legyen. Ne legyen akadály távolság, időhiány, ismeret hiánya. A jóga mindenki életét EGÉSZebbé teszi, és sokkal könnyebb megismerkedni vele, mint amilyen misztikusnak ez ma tűnik. MEGMUTATJUK, HOGYAN JÓGÁZZ!

“A jógagyakorlatoknak nagyon sok fajtája van. A gyakorlatok többsége egyszerű, könnyen kivitelezhető 1-2 perc alatt. Kezdd 1-1 ilyen gyakorlattal és iktasd be a mindennapjaidba” – ajánlják.

Gyere, nézz körül Te is az Online Jóga Akadémián!

#sponsored

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s