kihívás

Kihívás minden napra – a jó értelmében

Mindig kivert a víz, amikor év elején össze kellett ülni, és kitűzni a célt az adott évre a régi munkahelyemen. Mert, hogy akkor ott a kihívás, ami sarkallni fog, és a cég “hozza majd a számokat”. Na, meg ott a bónusz. És abban a pillanatban éreztem, hogy ez engem nem motivál. A bónusz szó a mai napig nekem a mézesmadzaggal egyenértékű. Soha nem a bónusz miatt hajtottam, hanem mert alapból mindig is a legjobbra törekedtem. A bónusz meg év végén vagy meglett vagy nem. És nem éreztem, hogy kevésbé hajtottam akkor, mint amikor kaptam.

És valahogy a bónusz szóval a kihívás is kicsit visszás nekem. Micsoda kihívás! Vagyis verseny másokkal. Na, ez sem nekem való. De a magammal szembeni kihívás, amíg örömet okoz, és a saját határaimat feszegeti, hogy mindig valami újat ismerjek meg magamból és a világból, az annál inkább.

Valami ilyesmire invitálunk Benneteket! 4 héten át tartó kihívás, hetente más és más témákban, de egy valami hasonló, hogy mindenben örömünket leljük. A játékszabály az, hogy nincs szabály, tartson velünk mindenki, aki egy kicsit le akar lassulni. Igazából nem nekünk, vagy a külvilágnak kell megmutatni, hogy lelassulunk, hanem magunknak, és igazából mi csak örülünk, ha ezt valaki megosztja velünk is, az Instagramon a #masnichallenge #kétpercén #kétperc hashtagekkel.

Az első heti témánk: 2 perc természet.

Állj meg rohanás közben, nézz fel a telefonodból a fákra, nézz ki a busz ablakából az égre, nézd meg a madarakat a villanyvezetéken. Vagy, ami jön. Ami könnyű, ami vonz és Téged megfog! Mi nagyon várjuk!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s