ajándék · összejövetelekre · dekoráció · inspirációk · promóció

Nyúl, sok arany, sok-sok rózsa és szuper játékok. Hol jártunk? Ott bizony…

… az IKEA-ban.

Amikor elmegyünk az IKEA-ba, vannak az állandó és kihagyhatatlan dolgok (húsgolyó fogyasztás és teamécses vásárlás) illetve az álmodozás és inspirálódás, amely a rengeteg új dolog láttán indul el bennünk.

Most két irányból ért minket hatás. Az egyik a téli új kollekció, a VINTER, a másik pedig a LUSTIGT sorozat, amely sok játékot és játéklehetőséget kisebbeknek és nagyobbaknak is.

Az IKEA soha nem volt még ennyire felkészülve arra, hogy felkészíthesd az otthonodat akár intenzív, akár pihentető, akár társasági, akár visszavonulós, hideg vagy meleg időre!

A VINTER kollekcióban mindent megtalálsz, ami az ünnepi álmok és igények megvalósításához kellhet: kiegészítőket, világítást, ajándékdobozokat és csomagolópapírokat, karácsonyfadíszeket, virágdekorációkat, sőt magát a fenyőfát is.

Sütő- és főzőeszközöket, terítékeket és textíliákat is kínálnak.

Az idei téli otthon telített színeivel, puha anyagaival és némi sugárzó arannyal meleg és egy csipetnyit túldekorált, de mindenképpen vendégcsalogató.

Ha pedig feldíszítettél mindent, add át magad az önfeledt játéknak!

LUSTIGT sorozat elindításával az IKEA tovább folytatja útját a játékok birodalmában. Ezúttal arra összpontosítottak, hogy szabályok és korlátok nélkül játszhassunk. Az volt a cél, hogy az együttlétet ösztönözzék a játékon keresztül, lehetővé téve a gyermekek számára, hogy megteremthessék a szabályokat, kibontakoztassák kreativitásukat és szabadjára engedjék fantáziájukat.

A LUSTIGT sorozat játékainak nincs eleje és vége ‒ csak a játék van, és a játék öröme!

A játék rendkívül pozitív hatással lehet mind a gyermekekre, mind a felnőttekre. A LUSTIGT termékek kiváló minőségűek, olyan anyagokból, leginkább natúr fából készültek, amelyek tartósak és könnyen újrahasznosíthatók. Mindegyik játék célja, hogy sok éven át játékra csábítson kicsiket és nagyokat. Ez óriási plusz pont nálunk!

A bejegyzés az IKEA támogatásával jött létre, de a Masni Dekoráció saját véleménye szerepel benne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s