újrahasznosítás · dekoráció · diy · ECO · falra · háztartás · otthonra · promóció

Természetes fakorong fogasok

Vissza a természetbe – hirdetik a lakberendezési trendek. Éljen az egyszerű, a praktikus és természetközeli! Ennek jegyében alkottuk meg Nektek,a Praktiker Magyarország felkérésére, ezt a roppant egyszerű fakorong fogast, melyet a következő leírás segítségével Ti is könnyedén elkészíthettek! Térjünk vissza együtt a természetes hangulatú lakberendezési kiegészítők körébe!

DSC_6145

IMG_2123Amire szükséged lesz:

IMG_2125Válasszuk ki, hogy a fakorong melyik oldala a szebbik! A másik oldal lesz a hátoldala. Ide középre készítsünk a koronafúróval egy 25 mm-es furatot, ami kb. 2-3 mm mély.

IMG_2126A furatnak nem kell túl mélynek lennie, elég, ha a fogantyú feje szépen illeszkedik bele!

IMG_2128Az erős ragasztóból nyomjunk egy mini borsónyi méretet a furatba, majd helyezzük bele a fogantyút és nyomjuk le alaposan! Hagyjuk teljesen megszáradni a ragasztást.

IMG_2131Mivel ezeket a fogasokat, nagy valószínűséggel falra szeretnénk majd rakni, így el kell távolítanunk a fogantyúhoz kapott csavar fejét. Így, gond nélkül be tudjuk majd tekerni a falban lévő tiplibe. Ehhez egy ún. homlok csípőfogót használjunk vagy kérjük meg szépen erős, férfi családtagunkat, ismerősünket, jó barátunkat, hogy segítsen ebben 🙂

IMG_2162

IMG_2165A falon kijelölt helyekre, készítsünk lyukakat és tiplivel “béleljük” ki. A furat és a tipli méreténél vegyük figyelembe, hogy mekkora a csavarunk, amit a fogantyúhoz kaptunk. Ez általában 4-es méret, de menj biztosra, nézd meg a csomagolást! Tekerjük be a lefejezett csavarral ellátott korong-fogasunkat a tiplis lyukba!

És készen is vagyunk!

DSC_6158

DSC_6168

DSC_6161

Reméljük, tetszett bejegyzésünk, ha igen, akkor nézd meg korábbi Praktiker blogra készült anyagainkat is!

A bejegyzés a Praktiker Magyarország támogatásával jött létre, de a Masni Dekoráció saját ötlete és véleménye szerepel benne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s