ajándék · életmód · dekoráció · ECO · otthonra · promóció

Egy csöppnyi kényeztetés: PurPurPannónia

Egy nagyon érdekes, igazi “gombhoz a kabátot” történettel szeretnénk megismertetni Titeket! Hallottatok már a PurPurPannónia-ról? Nem? Akkor itt az ideje, hogy megismerjétek ezt a hazai csodát!

purpur

A recept eleje egyszerű: végy egy hazai, minőségi, kerámiagyártó manufaktúrát, melyben jó ideje folyik egyedi szappantartók tervezése, formai kialakítása, majd sorozatgyártása. A szappantartók kapcsán pedig egyenes kapcsolódási út vezetett a világ minden tájáról érkező szebbnél szebb, jobbnál jobb szappanokig.

purpur3

A sok gyönyörű, egyedi szappantartó és szappan kapcsolódás után, felmerült az igény a szappankészítésére – hazai eszközökkel, magas színvonalon, saját elképzelések szerint. Így született meg a PurPurPannónia! Szappantartóhoz, különleges szappanok, gombhoz a kabát.

purpur2

A PurPurPannónia szappanok, tiszta növényi alapanyagokból, kézműves eljárással készülnek. Megjelenésükben, összetételükben magas minőségi követelményeknek megfelelő, európai színvonalú, de mégis jellemzően magyar termékek. A klasszikus levendulás, rózsás termékek mellett, izgalmas pirospaprikás szappant is találtok az amúgy nagyon széles, 14 féle illatú termékpalettában.

MG_9697-650x900

És, hogy nekünk miért lopták be magukat a szívünkbe ezek a szappanok? Mert nekünk nagyon fontos, hogy tudatosak legyünk vásárlásaink során. Nem szeretjük az agyoncsomagolt, flakonos, ki tudja mit tartalmazó piperecikkeket. Évek óta szappant használunk és lassan a családunk minden tagja áttér erre a csodás régi/új tisztálkodási szerre. Ami pedig különösen közel áll a szívünkhöz, hogy a PurPurPannónia szappanjai 190 g-os kiszerelésben is kaphatóak, ami jó sokáig elég, akár egy 5 fős családnak is.  Sokat kipróbáltunk már, és eddig minden szappan illata mesés, egyedi, nem tolakodóan intenzív és természetes. 

purpur1

És akkor térjünk vissza egy kicsit a “gombhoz”, vagyis a szappantartókhoz! Minden szappan mellé, harmonikusan összehangolva, különleges, a régi idők hangulatát idéző kerámia szappantartót is választhatunk. Levendulásat, rózsásat és persze paprikásat is akár :)! Sőt, ha ajándékba adnád, akkor egyedi, szépen kivitelezett díszcsomagolásban is megveheted. 

4804_B-650x900

Ezzel válik igazán egyedivé, hiszen így a két termék együtt ellenállhatatlan, praktikus és igazán szívből jövő ajándék… (Kedves barátaim és rokonaim, kik ezen sorokat olvassátok! Én is nagyon örülnék egy ilyen ajándéknak! Bármikor! 😉 )

“Az első a nap elején és az utolsó a nap végén, amit jó érzéssel kézbe vehetsz” – írja az oldaluk, és higgyétek el, ez tényleg így van!

A bejegyzés a Kerámia Otthon támogatásával jött létre, de a Masni Dekoráció saját véleménye szerepel benne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s