dekoráció · diy · festés · gyerekeknek · otthonra · promóció

Szabad alkotás – nem csak nyáron!

A szabad alkotás önálló gondolkodást, döntéshozást, cselekvést jelent és megtanít tisztelni, szeretni, megbecsülni a természetet – indítja könyvét Kollár Bori, a borarti.hu szerzője, a fáradhatatlan természetközeli alkotó. Bori idén tavasszal pedig nem kevesebbre vállalkozott, mint eddig megélt tapasztalatait, ötleteit egy mesésen szép könyvbe összegyűjtve átadni nekünk, szülőknek, alkotóknak, segítő jobbot nyújtva a nyári szünetre (is :)).

IMG_4161

A június 24-én megjelent könyvben bemutatott Alkoss szabadon! program, egy olyan lehetőséget kínál a gyerekeinknek és nekünk szülőknek, melyek a fenti értékeket segítenek a hétköznapjaink részéve tenni – alkotással, alkotáson keresztül.

IMG_4155

A könyvben 38 inspiráló feladat vár ránk, melyeket újrahasznosított anyagokból, háztartási hulladékból vagy éppen a természetből gyűjtött kincsekből alkothatunk meg szabadon, nekünk tetsző módon. Bori, a saját élményein keresztül kalauzol végig minket a szabadon alkotás folyamatán, legyünk épp otthon, a szabadban vagy épp úton.

A múlt heti könyvbemutatón a kisebbek egyedi mesepecsét készítéssel vehették birtokba Bori alkotóasztalát, ahol egy meséből kiindulva, mindenki a szabad képzeletét használva repült egy elképzelt helyszínre, majd mélyülhetett el tovább az alkotásba.

IMG_4158

Büszke vagyok rá, hogy Borit személyesen is ismerve, ajánlhatom Nektek immár második könyvét, ami nemcsak hasznos ötletekkel teli, hanem egy fantasztikusan szép kiadvány is! Forgassátok szeretettel, merítsetek ötleteket belőle és természetesen alkossatok szabadon – nem csak nyáron, hanem egész évben!

IMG_4163

A könyvet a Boook Kiadó oldalán tudjátok megrendelni!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s